A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЖИТЕЛЬЦІ СЕЛА ПЕРЕМИШЕЛЬ ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

Дата: 04.08.2022 11:47
Кількість переглядів: 1013

 

Фото без опису

      Жінка завжди була берегинею домашнього вогнища, матір’ю, уособлювала в собі ніжність, доброту, найвищим покликанням якої в усі часи є можливість народжувати і плекати дітей.

      Бути матір’ю – почесно, але водночас дуже відповідально, вимагає неабиякого терпіння, самовіддачі, нескінченної любові та мудрості.  Великої поваги викликають жінки, які народжують не одну, а декількох дітей, виховують, піклуються про них та дають їм путівку у майбутнє…

      Днями староста Перемишельського старостинського округу Тетяна Парфенюк  виконала приємну місію – урочисто вручила посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» жительці села села Перемишель Людмилі Сергіївні Журжіу та щиро привітала чарівну жінку з таким високим званням!

      Почесне звання – «Мати-героїня» Людмилі Сергіївні – багатодітній матері з села Перемишель, яка народила та виховує десятьох дітей, вручили відповідно до Указу Президента України від 14 грудня 2021 р. за №655/2021  за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

      Сім’я Людмили Сергіївни та Богдана Валерійовича Журжіу – любляча і дбайлива, добре знана у селі. Мама Людмила – креативна, відповідальна, дбайлива мама та хороша господиня. Усьому гарно дає лад. Діти Людмили Сергіївни та Богдан Валерійович активні та комунікабельні, завжди беруть участь і різноманітних конкурсах та долучаються до проведення святкових заходів у громаді.

      Шановна Людмило Сергіївно! Щиро вітаємо Вас та бажаємо вам довгих років життя, здоров’я, терпіння, любові, добробуту та щасливої долі вашим дітям! Дякуємо Вам за невтомну працю, недоспані ночі, правильне і гідне виховання своїх дітей.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь