A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ШЕПЕТІВСЬКА ОКРУЖНА ПРОКУРАТУРА ІНФОРМУЄ: Мешканця м. Нетішин засудили до дев'яти років ув'язнення за вбивство знайомого

Дата: 05.08.2022 08:51
Кількість переглядів: 393

За публічного обвинувачення Шепетівської окружної прокуратури вироком Славутського міськрайонного суду від 01.08.2022 мешканця  м. Нетішин  засудили до дев'яти років ув'язнення за вбивство знайомого.

Інцидент стався ввечері 12 травня 2022 року в селі Головлі Крупецької громади Шепетівського району Хмельницької області. 50-річний мешканець м. Нетішин, який був в гостях у 60-річного знайомого, під час сварки взяв ніж та наніс ним потерпілому два удари в шию та грудну клітку. Після скоєного ніякої медичної допомоги потерпілому не надав та пішов додому. Від важких травм 60-річний чоловік помер на місці.

У суді обвинувачений визнав провину, однак наголосив, що не мав наміру скоювати вбивство. За його словами, суперечка виникла під час застілля через російську збройну агресію в Україні. Його 60-річний знайомий начебто заявляв про схвалення дій Росії, на що чоловік його засудив, та, відповідаючи на шарпанину з боку потерпілого, схопив ніж та завдав йому удару в грудну клітку.

Однак, суд визнав 50-річного чоловіка винним в умисному вбивстві, тобто у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України. 

Вирок поки не набрав законної сили, його можна оскаржити в апеляційному суді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь