Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЖИТЕЛЬЦІ СЕЛА БАЧМАНІВКА ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

Дата: 08.08.2022 18:06
Кількість переглядів: 758

 

Фото без опису

     Щастя й краса материнства в усі часи оспівувалися кращими художниками і поетами. Історія кожної української матері – це про тривогу, недоспані ночі, надію, ніжність і безмежну материнську любов.

     Народити, виростити одну дитину – непросто, а ось дати тепло, любов та ласку п’ятьом дітям заслуговує великої поваги!

     Днями староста Марачівського старостинського округу Ілона Шерингівська   виконала приємну місію – урочисто вручила посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» жительці села Бачманівка Наталії Іванівні КУНЕЦЬ та щиро привітала чарівну жінку з таким високим званням!

     Почесне звання – «Мати-героїня» Наталії Іванівні – багатодітній матері з села Бачманівка, яка народила та виховує п’ятьох дітей, вручили відповідно до Указу Президента України від 14 грудня 2021 р. за №655/2021  за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.

     Щасливі діти ростуть в дружній родині, де панує любов та злагода. Сім’я Наталії та Віталія Кунець – позитивно характеризується у селі. Мама Наталія встигає приділити належну увагу вихованню дітей, створити сприятливі умови для родини, займається розвитком їх творчих здібностей, а ще працює.

     Тож бажаємо цій чудовій сім’ї Кунець радості, достатку, тепла! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи батькам ту любов, з якою їх зростили та виховали!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь