ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЮРИСТА

Дата: 08.10.2022 07:54
Кількість переглядів: 139

 

Фото без опису

      Шановні юристи і працівники юридичної сфери діяльності!

      Дозвольте сьогодні щиро привітати вас із вашим професійним святом – Днем юриста, яке ви традиційно відзначаєте 8 жовтня!

      Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Саме від вас, безперечно, – суддів, адвокатів, нотаріусів, юрист-консулів, працівників правоохоронних органів, вчених-правників залежить забезпечення прав та свобод кожного громадянина.

      Бажаємо вам, дорогі юристи, сил і внутрішнього спокою, толерантності та невразливості, щоб усі ваші справи вирішувалися швидко, впевнено. Будьте рішучими та успішними не тільки в професійній діяльності, але і в особистому житті. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагородженні повагою і довірою людей.

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь