11 березня – День землевпорядника

Дата: 11.03.2023 07:05
Кількість переглядів: 98

 

Фото без опису

Шановні землевпорядники!

      Щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем землевпорядника, який символічно відзначають в Україні з початком весни. І це не дивно, адже саме навесні оживає земля – наше найбільше національне багатство та безцінний скарб.

      Розвиток суспільства за всіх часів був пов’язаний із землею, яка була і є основним засобом для існування людства і джерелом багатства громади.

      Ви ті, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє!

      У день вашого професійного свята прийміть щиру вдячність за сумлінну працю і вірність професійному обов’язку. Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, добра і благополуччя та нових трудових досягнень. Щастя, добра і злагоди вам та вашим родинам! Мирного неба!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь