Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ЗВЕРНЕННЯ З НАГОДИ ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

Дата: 26.04.2023 08:16
Кількість переглядів: 145

 

Фото без опису

Шановні жителі Улашанівської громади!

      26 квітня 2023 року в Україні відзначають 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці та забрала життя сотень людей.

      Цього дня ми вшановуємо усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також ліквідаторів наслідків аварії, які ціною власного життя і здоров’я стали супроти «мирного» атома. Без сумніву, для багатьох поколінь українців слово «Чорнобиль» стало синонімом безпрецедентної мужності та героїзму пожежників, військових, інженерів, вчених, усіх, хто був залучений до ліквідації техногенної катастрофи.

      З повномасштабним вторгненням російського агресора у 2022 році перед Україною нависла нова загроза. Попри Женевську конвенцію, ворог вдався до ядерного тероризму на українських АЕС – Чорнобильській та Запорізькій.

      Наш святий обов’язок – пам’ятати, якою ціною дісталася перемога над техногенною стихією, шанувати героїв-чорнобильців та зробити усе можливе, щоб подібне лихо не повторилося.

      Слава героям-чорнобильцям. Вічна пам’ять тим, хто не дожив до сьогоднішнього дня!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь