A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Улашанівської сільської ради

Дата: 29.09.2023 15:07
Кількість переглядів: 225

   Фото без опису    

        Виконавчий комітет Улашанівської сільської ради на підставі рішення від 14.09.2023 року №439/2023 «Про підготовку  та  проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Улашанівської сільської  ради» оголошує конкурс з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових  відходів  на території Улашанівської сільської ради.

        1. Найменування та місце знаходження Організатора конкурсу.

Виконавчий комітет Улашанівської сільської ради, 30070, Хмельницька область, Шепетівський район, с.Улашанівка,  вул. Перемоги, 4.

      2. Рішення Організатора конкурсу про проведення конкурсу.

Рішення виконавчого комітету Улашанівської сільської ради  від  14.09.2023 року №439/2023 «Про підготовку  та  проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів на території Улашанівської сільської  ради».

    3. Місце, дата і час проведення конкурсу, прізвище ім’я та по батькові (за наявності), посаду, контактний телефон та адреса електронної пошти посадової особи Організатора конкурсу, уповноваженої здійснювати комунікацію з учасниками. 

     Місце:  30070, Хмельницька область, Шепетівський район, с.Улашанівка, вул. Перемоги, 4.

     Дата та час проведення конкурсу: 30.10.2023, 10.00 год.

     Мазур Микола Іванович – начальник відділу містобудування та архітектури,    природних     ресурсів і   екології,    розвитку   громади    та житлово  -  комунального господарства, телефон:0989740679, електронна пошта: ulashanivskaotg@ukr.net.

Конкурсна  документація для проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових  відходів  на території Улашанівської сільської ради

 

       На виконання пункту 5 Порядку проведення конкурсу на здійснення  операцій із збирання та перевезення побутових  відходів, затвердженого постановою КМУ від 25.08.2023р №918, виконавчий комітет Улашанівської сільської ради повідомляє про утворення конкурсної комісії з визначення суб’єктів господарювання  на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових  відходів  на території Улашанівської сільської ради (рішення виконавчого комітету  від 14.09.2023 №439/2023) у складі:

 

Голова конкурсної комісії                                   

Лавренчук Олексій Павлович  - заступник          сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Заступник голови конкурсної комісії

Мазур Микола Іванович  –   начальник відділу

містобудування та архітектури, природних ресурсів та екології, розвитку громади та житлово - комунального господарства  Улашанівської сільської ради

Секретар конкурсної комісії

Самчук Оксана Леонідівна - головний спеціаліст юридичного відділу               

Член комісії

Хоменко Віктор Леонідович – головний спеціаліст – державний інспектор з контролю за використанням і охороною земель відділу містобудування та архітектури, природних ресурсів та екології, розвитку громади та житлово - комунального господарства  Улашанівської сільської ради

Член комісії

Гіжицька Надія Миколаївна – головний спеціаліст з питань бюджету фінансового  відділу Улашанівської сільської ради

Член комісії

Гарбарук Олександр Віталійович – депутат  Улашанівської сільської ради (за згодою)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь