ВІТАЄМО З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 01.10.2023 08:16
Кількість переглядів: 405

Фото без опису

Шановні працівники освіти!

   Сьогодні, ви відзначаєте своє професійне свято. Вас всіх об’єднує головна ціль -  допомагати  підростаючому поколінню здобути необхідні знання, проявити таланти, набути моральні й духовні цінності, обрати вірний життєвий шлях.

   Дякуємо вам за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

   Бажаємо вам Миру в нашій Незламній Країні, міцного здоров’я вам та вашим сім'ям, енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності!  Невичерпної наснаги й оптимізму у всіх ваших справах, добробуту, життєдайної сили, безхмарних та світлих днів!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь