ЩИРО ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ!

Дата: 22.11.2023 08:35
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Сьогодні, 22 листопада, свій 50-річний ювілей відзначає головний спеціаліст-бухгалтер відділу з гуманітарних питань ЧЕРНИШ Леся Станіславівна!

Шановна Лесю Станіславівно!

Прийміть найщиріші вітання з ювілейним Днем народження!

Бажаємо Вам, щоб життя було світлим і радісним, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку Вашої  душі. Міцного Вам здоров´я, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої на любов і добро, вірних друзів, здійснення всіх Ваших задумів та планів.

Нехай Вас завжди супроводжують по життю успіх, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються підтримкою та любов’ю рідних і близьких. Нехай кожен новий день буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на добрі звістки, радісні події, особисті досягнення і благородні справи. Хай і надалі плідною буде Ваша праця.

Зичимо, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження та задоволення від роботи. Хай здійснюється все задумане!

Мирного неба Вам, Божої благодаті на многії літа та спокою в рідній Україні!

 

З повагою та найкращими побажаннями – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК, працівники виконавчого комітету та депутатський корпус Улашанівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь