Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Звернення сільського голови з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю, які в силу різних життєвих обставин мають певні обмеження за станом здоров’я, але це не заважає їм творити, працювати, вчитися та досягати високих результатів і мати успіх у різних галузях.

Наперекір долі, більшість людей з інвалідністю живе повноцінним життям - працює, займається спортом, бере участь в культурних і громадських заходах. Вони не вимагають до себе жалю. Для них не потрібне щось особливе, лише елементарне – можливість  жити, жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми.

Незвичайна сила духу, цілеспрямованість, уміння досягати успіху в найскладніших умовах даної категорії людей - є прикладом для всіх нас.          

В цей день, хочу побажати людям з інвалідністю витримки, оптимізму,  здоров'я, а також можливості реалізувати всі плани та задуми. І нехай світ буде привітний, милосердний і великодушний до вас не тільки в особливих випадках, а й повсякденно.

Користуючись нагодою хочу подякувати всім, хто опікується людьми з інвалідністю, адже щоденна підтримка й допомога – це реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього. 

Від усього серця бажаю кожному з Вас міцного здоров'я, віри й оптимізму, сили і мужності, підтримки й розуміння, миру і злагоди, достатку й любові в кожній оселі!

 

З повагою – сільський голова Микола ГИЗИМЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь