Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради.

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради.

Сьогодні, 24 лютого, сільський голова Микола Гизимчук провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради на якому обговорили ряд важливих питань. Участь у засіданні взяли члени комісії та старости.

15:07 24.02.2020

Вітання з нагоди 85-річчя підопічної Центру надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради

Вітання з нагоди 85-річчя підопічної Центру надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради

     15 лютого 2020 року свій 85-річний ювілей зустрічала підопічна Комунальної установи Центру надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради, жителька с.Перемишель- Кашиця Ганна Антонівна. З цією   ювілейною датою ювілярку привітали  та побажали ще довгих літ життя, здоров'я та  благополуччя - сільський голова Гизимчук Микола Васильович та головний спеціаліст с.Перемишель - Парфенюк  Тетяна Володимирівна.

14:56 15.02.2020

Заходи приурочені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Заходи приурочені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

12 лютого 2020 року в приміщенні Перемишельського Навчально-виховного комплексу були проведені заходи з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-річниці виведення військ з Афганістану.

17:00 12.02.2020

ПРОЙШЛО ВАЖЛИВЕ НАВЧАННЯ

ПРОЙШЛО ВАЖЛИВЕ НАВЧАННЯ

Питання безпеки мешканців та вжиття заходів цивільного захисту населення та території Улашанівської сільської ради знаходяться на постійному контролі, адже так склалося, що територія сільської ради знаходиться в потенційно небезпечному секторі, так як входить в 30-ти км. зону спостереження Хмельницької АЕС, а також потрапляє в зону ураження при виникненні надзвичайної ситуації на військових складах в с.Цвітоха.

15:00 30.01.2020

ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ-ЗЕМЛЯКА ВОЛОДИМИРА МАРКОВСЬКОГО

ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ-ЗЕМЛЯКА ВОЛОДИМИРА МАРКОВСЬКОГО

20 січня 2020 року у селі Улашанівка було вшановано світлу пам'ять  героя Володимира Генадійовича Марковського, який загинув 5 років тому захищаючи  нашу рідну землю від російсько -терористичних військ. На честь героя-земляка було втановлено стелу до якої прийшли пом'янути воїна його рідні та близькі, друзі, військові побратими, односельчани. Володимир був дійсно героєм, який мужньо та стійко разом зі своїми бойовими побратимами відстоював незалежність нашої держави до останнього подиху. Світла пам'ять про хороброго воїна назавжди залишиться в серцях у кожного. 

15:00 20.01.2020

ХАЙ ВАМ СВЯТИТИТЬСЯ, ВЕСЕЛИТЬСЯ ЙОРДАНСЬКА ВОДИЦЯ

ХАЙ ВАМ СВЯТИТИТЬСЯ, ВЕСЕЛИТЬСЯ ЙОРДАНСЬКА ВОДИЦЯ

19 СІЧНЯ 2020 РОКУ 0 13.00 ГОДИНІ БІЛЯ СТАВКА, ЩО ЗНАХОДИТСЯ В СЕЛІ УЛАШАНІВКА ВІДБУЛОСЯ СВЯТКУВАННЯ ВОДОХРЕЩА ХРИСТОВОГО. СВЯТИЙ ОТЕЦЬ ВОЛОДИМИР ПРОВІВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ ПІСЛЯ ЧОГО ОСВЯТИВ МІСЦЕВУ ВОДОЙМУ ТА УСІХ ПРИСУТНІХ НА СВЯТКУВАННІ ЖИТЕЛІВ УЛАШАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІВ СВЯТА. БАЖАЮЧІ МАЛИ ЗМОГУ  ТРИЧІ ЗАНУРИТИСЯ У ОСВЯЧЕНУ ВОДУ. УСІХ ПРИСУТНІХ ГОСТІВ СВЯТА ЧАСТУВАЛИ ГАРЯЧИМИ НАПОЯМИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ, ТА СЮРПОЮ.

19:00 19.01.2020

НОВОРІЧНІ ЗАХОДИ В ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ  УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

НОВОРІЧНІ ЗАХОДИ В ЗАКЛАДАХ КУЛЬТУРИ УЛАШАНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

В останні дні 2019 року 29 та 31 грудня малі і дорослі жителі сіл Улашанівської сільської ради мали змогу відвідати святкові новорічні заходи, які були організовані та проведені працівниками закладів культури громади. Дитячі новорічні ранки, вечори відпочинку та молодіжні святкові дискотеки з цікавими іграми,конкурсами, безліччю призів та подарунків, святково прикрашені ялинки у клубах та біля них додали всім, від мала до велика, новорічного настрою.

11:00 02.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь