Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

9 Травня — не тільки прекрасний весняний день, але й незабутня, пам’ятна дата — День Перемоги. Зовсім мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні вклонитися в ноги і подякувати за мирне небо над нашими головами. Побажаємо ж ветеранам здоров’я і довголіття і пообіцяємо, що зробимо все, щоб наші діти ніколи не дізналися, що таке війна. І ми докладемо всі зусилля, щоб зберегти пам’ять про тих, хто довгими кроками йшов до цієї перемоги. Зі святом!

13:06 08.05.2019

Відзначення 33-ї річниці  аварії на Чорнобильській АЕС в с.Миньківці Улашанівської сільської ради

Відзначення 33-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС в с.Миньківці Улашанівської сільської ради

26.04.2019р. о 12.00 год. у с.Миньківці Улашанівської сільської ради в приміщенні сільського будинку культури відбулися заходи приурочені 33-й річниці  аварії на Чорнобильській АЕС. На  святі були присутні: учасники ліквідації  та потерпілі внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, сільський голова -Гизимчук Микола Васильович, голова Славутської Районної ради - Радзивілюк  Леонід Анатолійович, заступник голови Районної державної адміністрації - Притуляк Петро Петрович, голова Славутської  районної організації Всеукраїнської організації інвалідів  Чорнобильської катастрофи "Чорнобиль - Єдність"- Гордєєв Михайло Вікторович, та гості свята. Кожному учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС було вручено подарунки. Також учасникам -ліквідаторам (19 чоловік), які проживають на території Улашанівської сільської ради було надіслано поштовими переказами кошти в сумі 500,00

14:56 26.04.2019

Улашанівська масляна

Улашанівська масляна

10 Березня в селі Улашанівка на території сільского будинку культури відбулося районне свято.

23:38 02.04.2019

Лід тріснув, випадок в селі Улашанівка

Лід тріснув, випадок в селі Улашанівка

У селі Улашанівка Славутського району стався драматично-героїчний випадок – місцевий житель Володимир Уткін, врятував життя двом дітям. Подія, що потрясла усе село, сталася 2 січня 2019р.– двоє хлопчаків 8-ми та 10-ти років гралися на ставку без нагляду дорослих. Крига була неміцною, тож діти не зчулися, як опинилися під водою.

23:33 02.04.2019

Екофарм

Екофарм

У селі Улашанівка Славутського району, що на Хмельниччині, відкрили фар­мацевтичний завод, збудований за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.

23:29 02.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь