Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО СЕЛА ГУБЕЛЬЦІ

СВЯТО СЕЛА ГУБЕЛЬЦІ

 В Улашанівській  об'єднаній територіальній громаді вже стало традицією святкувати Дні народження сіл, які знаходяться на території громади. Цієї сонячної і теплої неділі це свято завітало і до села Губельці. Вироби народних умільців, солодкі ласощі, хбібобулочні вироби  не могли не привернути увагу присутніх.  З гарним вітальним словом виступив  голова громади Микола Васильович Гизимчук. Сільський голова  відзначив та висловив подяку учасникам АТО, які мужньо відстоювали незалежність нашої держави на сході України та вручив нагороди та подарунки. В котрий раз було нагороджено відзнаками  та подарунками: як самого старшого жителя села так і самих молодших, які народилися в цьому році, молоді сімейні подружні пари, що стали на весільний рушник, а також багатодітні родини, підприємців що здійснюють свою діяльність  та  сприяють  розвитку села та громади.  Святковий концерт за участю учасників художньої самодіяльності закладів освіти та культури  Улашанівської сільської ради та Славутського районного будинку культури радували своїми виступами гостей свята. Уже вдруге до Улашанівської територіальної громади завітав гурт молодих енергійних дівчат з м.Нетішин  із зірковою назвою  «ЗОРЕПАД». Бажаючі скуштувати смачний шашлик, запашну уху та куліш мали таку нагоду. Вкотре дітвора розважалася на батуті, смакувала солодку вату,  а молодь проявляючи свої здібності- стрільбою в тирі. 

09:06 28.10.2019

СВЯТО СЕЛА ІВАНІВКА

СВЯТО СЕЛА ІВАНІВКА

 14 жовтня жителі села Іванівка святкували потрійне свято: день Захисника, день українського козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці. На свято завітали: сільський голова Микола Васильович Гизимчук, депутати Улашанівської сільської ради  Сукова  Галина Василівна, Пашинський Юрій Віталійович, жителі села Іванівка, та гості свята. Сільський голова Микола Васильович Гизимчук привітав усіх присутніх зі святом та вручив подарунки та дипломи багатодітним сім’ям та сім’ям в яких народилися діти у 2019 році,  не забули і про найстаршого жителя села, який теж отримав подарунок. З нагоди дня захисника було нагороджено  відзнаками та подарунками учасників антитерористичної операції, які захищали незалежність та суверенітет нашої держави. Відзначили  подякою та подарунком працівника поштової сфери с.Іванівка – Захарчук Раїсу Миколаївну. Святковим концертом вітали жителів села учасники художньої самодіяльності закладів культури Улашанівської сільської ради, ансамбль народного танцю «Пролісок», вихованці дитячого – юнацького ансамблю «Перлинка» Славутського районного будинку культури. Своїм виступом порадували гостів свята за ініціативи депутата Улашанівської сільської ради Пашинського Юрія Віталійовича гурт «Зорепад». Дітям було встановлено батути, мали змогу посмакувати – солодку вату та різні смаколики, бажаючим постріляти облаштовано - тир. На святі милували око вироби народних умільців (вишивки, ляльки –мотанки, картини та ікони  з бісеру, оригами). Гості свята мали змогу посмакувати смачні солодкі страви. По закінченню свята усіх присутніх гостів частували святковим короваєм.

08:55 15.10.2019

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ПОКРОВОЮ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ ТА ПОКРОВОЮ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України, та бажаємо успіху тим, у кого іспит на нього ще попереду. Шлемо щирі вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам. Сільський голова                            М.В.Гизимчук

14:00 11.10.2019

17 вересня День Рятівника!

17 вересня День Рятівника!

  Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони  з професійним святом - Днем рятувальника! Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Дозвольте, цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті. У святковий час для вас нашу прийміть вдячність.

14:00 17.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь