A A A K K K
для людей із порушенням зору
Улашанівська територіальна громада
Хмельницька область, Шепетівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація пасічникам:

Інформація пасічникам:

Порядок проведення заходів щодо зменшення випадків отруєння бджіл під час проведення обробітків с/угідь пестицидами.

13:01 11.06.2019

"Свято  інтелекту, гордості і таланту"

"Свято інтелекту, гордості і таланту"

03.06.2019 року 0 12.00 годині в Улашанівському навчально -виховному комплексі  відбулося  "Свято інтелекту, гордості та інтелекту"  В програму свята були включені: привітання голови  Славутської Районної державної адміністрації маршука Богдана Петровича, голови  Славутської Районної ради Радзивілюка Леоніда Анатолійовича, голови Улашанівської сільської ради Гизимчука Миколи Васильовича, нагородження обдарованих  та талановитих дітей, сертифікатами на суму 500,00 грн., та грамотами та концерт у виконанні учнів навчально -виховного комплексу.

14:56 03.06.2019

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

9 Травня — не тільки прекрасний весняний день, але й незабутня, пам’ятна дата — День Перемоги. Зовсім мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні вклонитися в ноги і подякувати за мирне небо над нашими головами. Побажаємо ж ветеранам здоров’я і довголіття і пообіцяємо, що зробимо все, щоб наші діти ніколи не дізналися, що таке війна. І ми докладемо всі зусилля, щоб зберегти пам’ять про тих, хто довгими кроками йшов до цієї перемоги. Зі святом!

13:06 08.05.2019

Відзначення 33-ї річниці  аварії на Чорнобильській АЕС в с.Миньківці Улашанівської сільської ради

Відзначення 33-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС в с.Миньківці Улашанівської сільської ради

26.04.2019р. о 12.00 год. у с.Миньківці Улашанівської сільської ради в приміщенні сільського будинку культури відбулися заходи приурочені 33-й річниці  аварії на Чорнобильській АЕС. На  святі були присутні: учасники ліквідації  та потерпілі внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, сільський голова -Гизимчук Микола Васильович, голова Славутської Районної ради - Радзивілюк  Леонід Анатолійович, заступник голови Районної державної адміністрації - Притуляк Петро Петрович, голова Славутської  районної організації Всеукраїнської організації інвалідів  Чорнобильської катастрофи "Чорнобиль - Єдність"- Гордєєв Михайло Вікторович, та гості свята. Кожному учаснику ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС було вручено подарунки. Також учасникам -ліквідаторам (19 чоловік), які проживають на території Улашанівської сільської ради було надіслано поштовими переказами кошти в сумі 500,00

14:56 26.04.2019

Улашанівська масляна

Улашанівська масляна

10 Березня в селі Улашанівка на території сільского будинку культури відбулося районне свято.

23:38 02.04.2019

Лід тріснув, випадок в селі Улашанівка

Лід тріснув, випадок в селі Улашанівка

У селі Улашанівка Славутського району стався драматично-героїчний випадок – місцевий житель Володимир Уткін, врятував життя двом дітям. Подія, що потрясла усе село, сталася 2 січня 2019р.– двоє хлопчаків 8-ми та 10-ти років гралися на ставку без нагляду дорослих. Крига була неміцною, тож діти не зчулися, як опинилися під водою.

23:33 02.04.2019

Екофарм

Екофарм

У селі Улашанівка Славутського району, що на Хмельниччині, відкрили фар­мацевтичний завод, збудований за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку.

23:29 02.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь