Новини

24 Лютого, 2020 р., 15:07
Сьогодні, 24 лютого, сільський голова Микола Гизимчук провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Улашанівської сільської ради на якому обговорили ряд важливих питань. Участь у засіданні взяли члени комісії та старости.
15 Лютого, 2020 р., 14:56
     15 лютого 2020 року свій 85-річний ювілей зустрічала підопічна Комунальної установи Центру надання соціальних послуг Улашанівської сільської ради, жителька с.Перемишель- Кашиця Ганна Антонівна. З цією   ювілейною датою ювілярку привітали  та побажали ще довгих літ життя, здоров'я та  благополуччя - сільський голова Гизимчук Микола Васильович та головний спеціаліст с.Перемишель - Парфенюк  Тетяна Володимирівна.
12 Лютого, 2020 р., 17:00
12 лютого 2020 року в приміщенні Перемишельського Навчально-виховного комплексу були проведені заходи з відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-річниці виведення військ з Афганістану.
30 Січня, 2020 р., 15:00
Питання безпеки мешканців та вжиття заходів цивільного захисту населення та території Улашанівської сільської ради знаходяться на постійному контролі, адже так склалося, що територія сільської ради знаходиться в потенційно небезпечному секторі, так як входить в 30-ти км. зону спостереження Хмельницької АЕС, а також потрапляє в зону ураження при виникненні надзвичайної ситуації на військових складах в с.Цвітоха.
22 Січня, 2020 р., 16:01
22 січня 2020 року відбулися обласні заходи присвячені Дню соборності Українив в с.Гусятин Чемеровецького району Хмельницької області, в яких прийняла участь делегація від Славутського району.
20 Січня, 2020 р., 15:00
20 січня 2020 року у селі Улашанівка було вшановано світлу пам'ять  героя Володимира Генадійовича Марковського, який загинув 5 років тому захищаючи  нашу рідну землю від російсько -терористичних військ. На честь героя-земляка було втановлено стелу до якої прийшли пом'янути воїна його рідні та близькі, друзі, військові побратими, односельчани. Володимир був дійсно героєм, який мужньо та стійко разом зі своїми бойовими побратимами відстоював незалежність нашої держави до останнього подиху. Світла пам'ять про хороброго воїна назавжди залишиться в серцях у кожного. 
19 Січня, 2020 р., 19:00
19 СІЧНЯ 2020 РОКУ 0 13.00 ГОДИНІ БІЛЯ СТАВКА, ЩО ЗНАХОДИТСЯ В СЕЛІ УЛАШАНІВКА ВІДБУЛОСЯ СВЯТКУВАННЯ ВОДОХРЕЩА ХРИСТОВОГО. СВЯТИЙ ОТЕЦЬ ВОЛОДИМИР ПРОВІВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ ПІСЛЯ ЧОГО ОСВЯТИВ МІСЦЕВУ ВОДОЙМУ ТА УСІХ ПРИСУТНІХ НА СВЯТКУВАННІ ЖИТЕЛІВ УЛАШАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ТА ГОСТІВ СВЯТА. БАЖАЮЧІ МАЛИ ЗМОГУ  ТРИЧІ ЗАНУРИТИСЯ У ОСВЯЧЕНУ ВОДУ. УСІХ ПРИСУТНІХ ГОСТІВ СВЯТА ЧАСТУВАЛИ ГАРЯЧИМИ НАПОЯМИ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ, ТА СЮРПОЮ.
15 Січня, 2020 р., 13:00
Гучно, традиційно відбулися різдвяні вечорниці у с.Марачівка. Лунали колядки та щелрівки, частували різдвяними стравами кращих господинь села.
08 Січня, 2020 р., 13:00
ТРИВАЄ НОВЕ БУДІВНИЦТВО СПОРТЗАЛУ ЦВІТОСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ОБ'ЄДНАННЯ З ПРОТИРАДІАЦІЙНИМ УКРИТТЯМ
02 Січня, 2020 р., 11:00
В останні дні 2019 року 29 та 31 грудня малі і дорослі жителі сіл Улашанівської сільської ради мали змогу відвідати святкові новорічні заходи, які були організовані та проведені працівниками закладів культури громади. Дитячі новорічні ранки, вечори відпочинку та молодіжні святкові дискотеки з цікавими іграми,конкурсами, безліччю призів та подарунків, святково прикрашені ялинки у клубах та біля них додали всім, від мала до велика, новорічного настрою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь