Новини

29 Серпня, 2019 р., 15:00
 Україна вперше на державному рівні вшановує пам'ять загиблих українських захисників. Сьогодні День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність. І країна вперше відзначає його офіційно. 29 серпня - річниця Іловайська на Донбасі.  Ми схиляємо голови і шануємо їхню пам'ять.
24 Серпня, 2019 р., 15:30
НА ХМЕЛЬНИЧЧИНІ В ОБЛАСНИХ УРОЧИСТОСТЯХ  З НАГОДИ 28 РІЧНИЦІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ВЗЯЛА УЧАСТЬ УЛАШАНІВСЬКА  ОБ'ЄДНАНА  ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА У СКЛАДІ ДЕЛЕГАЦІЇ ВІД СЛАВУТСЬКОГО РАЙОНУ    
22 Серпня, 2019 р., 13:40
       На передодні головного державного свята України 23 серпня 2019 року відбулися урочисті  заходи з нагоди відзначення 28 річниці Дня незалежності України, які проходили на території районного будинку культури. На святі були присутні  голова районної ради Л.Радзивілюк, голова райдержадміністрації Б.Маршук, депутати районної ради, працівники виконавчого апарату ради, керівники установ та організацій району, голови: Улашанівської, Крупецької, Берездівської, Ганнопільської  об'єднаних територіальних громад. 
22 Серпня, 2019 р., 12:22
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!
17 Серпня, 2019 р., 13:00
Здійснено поточний ремонт огорожі кладовища в с.Іванівка Улашанівської сільської ради
20 Липня, 2019 р., 15:00
Проведено поточний ремонт огорожі кладовища у с.Пузирки Улашанівської сільської ради
15 Липня, 2019 р., 09:10
12 липня 2019 року сільський голова Гизимчук Микола Васильович та секретар Мазур Лариса Олексіївна нагородили почесним орденом Матері - героїні  та цінними подарунками жительок с.Перемишель: Прус Оксану Валеріївну та Воробей Надію  Федорівну.
19 Червня, 2019 р., 15:06
У серпні минулого року за процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури та у взаємодії із працівниками Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України задокументовано факт надання неправомірної вигоди правоохоронцю.
19 Червня, 2019 р., 15:04
Правоохоронним органами міста Славута виявлено, що місцевий житель, з метою власного збагачення, незаконно, всупереч Закону України «Про наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори» та Закону України «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживанню ними» неодноразово збував речовину, яка згідно з висновком експерта являється наркотичним засобом - метадоном, обіг якого обмежено постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження переліку наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».
19 Червня, 2019 р., 15:02
В Україні проституція поширюється значними темпами. Її полоненими стають значна кількість молодих дівчат. Сутенери, звідниці, різного роду злочинці шляхом обману, шантажу, змалювання нереальних перспектив (швидке збагачення, цікаві подорожі, корисні знайомства тощо) втягують дівчат, інколи хлопців, у сексуальний бізнес. Вони забезпечують повіям охорону, доставку до місця призначення, пошук клієнтів, і як правило, отримують дві третини виручки. У більшості випадків сутенерами виступають жінки - колишні повії та особи з кримінальним минулим. Така діяльність карається у законодавчому порядку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь